Home > Problems With > Problems With Video Drivers - GeForce 4 Ti 4600

Problems With Video Drivers - GeForce 4 Ti 4600

Forgot your password? -- OVC -- Default Mobile Style All times are GMT -5. Whenever i try to play a 3-d game, it always freezes/crashes when it gets to pretty much anything that 3-D (for example C&C Generals it works fine until the main screen If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started. Dismiss Notice TechSpot Forums Forums Community Ask a Question Today's Posts Nvidia Geforce4 ti4600 Drivers, Game videoproblems? http://olivettipc.com/problems-with/problems-with-geforce-fx-5200-video-card.html

All rights reserved. when the booting works, i get the WDM video capture (universal) with exclamation marks. No, create an account now. Reply With Quote Quick Navigation nVidia GPUs Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums Overclockers.com Community News & Community Announcements Overclockers.com Article Discussion Forum

TechSpot Account Sign up for free, it takes 30 seconds. Yes, my password is: Forgot your password? Facebook Google+ Twitter YouTube Subscribe to TechSpot RSS Get our weekly newsletter Search TechSpot Trending Hardware The Web Culture Mobile Gaming Apple Microsoft Google Reviews Graphics Laptops Smartphones CPUs Storage Cases And with that...they were plugged into the inputs.

  1. Join us to comment and to customize your site experience!
  2. We're on a 1.7 Pentium 4, 512Mb, 34 gig free on the HD.
  3. Frickin weird eh?
  4. Style Default Style Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Copyright © TechGuy, Inc.
  5. babaloomer1st April 2008, 03:35Just to add weight to this thread, I had the same problem as dyoung.
  6. Even worse, some combinations seem to work for some but not for others.
  7. Dec 8, 2005 #1 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Topic Status: Not open for further replies.

Advertisement Recent Posts Please help me hard reset! PNY Verto GeForce4 TI 4600 GeForce4 TI4600 broken capacitor Geforce4 Ti4800SE or Geforce Ti4600 ... enjoy! ;) Just out of curiosity, what driver version is reported in Device Manager? When I try to use WinDVR3 I get a blue screen in reference to nv_mini.sys or something.

I updated the drivers to the new detonators and still around a 6800. al) from the CD to run. I have the VIVO cable with the yellow and a black connector. During the capture process the video is playing back fine but after the capture the file shows that green screen.

as i understand it, that one comes with its own codecs. Thread Status: Not open for further replies. What a mess of Nvidia! :devil: BUT finally, I found a post somewhere of someone suggesting to use the WDM 4.13 drivers, even though Nvidia says on their site these support I'm glad it helped.

Yes, my password is: Forgot your password? I still can't get VirtualVCR to work but I got it workin in VirtualDub. You must register before you can post. All rights reserved.

For instance, I play a game called Laser Squad Nemsis which runs in Direct3d. check over here Oh well, that means I can capture macrovision protected titles I guess, so I'm not complaining :D Greetz, eXistenZ_69 dyoung15th February 2007, 19:53So everything seems fine, I installed the XP Codec It would load the demos, warm the chaces then the system would hang. 07-09-2002,07:34 AM #3 ChrisBond View Profile View Forum Posts Private Message Junior Member Newbie Join Date Nov 2001 I tried WDM 1.08 (the version with macrovision disabled) as well, but that made no difference.

setarip_old13th February 2007, 06:28Hi! And with that...they were plugged into the inputs. Facebook Google+ Twitter YouTube Subscribe to TechSpot RSS Get our weekly newsletter Search TechSpot Trending Hardware The Web Culture Mobile Gaming Apple Microsoft Google Reviews Graphics Laptops Smartphones CPUs Storage Cases his comment is here No go.

I have a VCR hooked up via composite cables and I cannot seem to get capturing to work anywhere! Installed the drivers that came with it and ran 3d mark 2001SE to test it. I'm guessing one of them has a .dll in system32 that doesn't like something the demos are doing.

Similar Topics Drivers for nVidia Geforce4 Mx440 Jan 4, 2008 Gainward GeForce4 Ti4600 Review Mar 25, 2002 Which brand GeForce4 Ti4600 is best?

Yes, my password is: Forgot your password? Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 605 Shutdown: 0 EaRecovery: 1 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 Stay logged in Sign up now! How would I go about changin' it?

I installed ffdshow and enabled RAW video. All Rights Reserved. Are you looking for the solution to your computer problem? weblink disable and enable removes the exclamation mark but the wincoder does not captures anything, sometimes i get the computer booted when wincoder attempts to capture something.

dyoung13th February 2007, 11:36Success! Advertisement JesusFreak Thread Starter Joined: Jul 31, 2003 Messages: 12 So I was finally able to get my OLD ASUS drivers removed from my computer, ran Detonator Destroyer, reinstalled Direct X Powered by vBulletin Version 4.2.2 Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.Terms of Use|Privacy Policy|EU Privacy Policy|Antitrust Policy Hosting and Cloud Web Hosting Talk HostingCon Web Host Industry Review Hosting Catalog Host Voice Data Centers Data Center Knowledge Data Center

Discussions Cyber Deals Vendor Discussion Forum Feedback Mod Hotline « Previous Thread | Next Thread » Forum Hardware Video Cards nVidia GPUs GeForce 4 ti4600 Problem Posting Permissions You may not The strange thing is that it all looks fine during capture.